TV tilbehør

Apple TV

Et Apple TV er ikke et TV fra Apple, som man måske kunne tro. Det er i stedet en lille vidunderboks med dertilhørende fjernbetjening, som du kan koble til dit fjernsyn derhjemme. Med et Apple TV får du direkte adgang til internettet på dit TV samt smarte apps, der giver dig mulighed for at streame masser af film og serier online. Ligesom med mange af Apples andre produkter, kan du selvfølgelig også forbinde Apple TV’et til din MacBook eller iPhone. Du kan således nemt vise feriebilleder og videoer frem for venner og familie i stort format.

Brugervenligt Apple TV

Med den smarte fjernbetjening med Touch-overflade er det nemt at skifte mellem de forskellige apps på skærmen. Desuden kan du med fjernbetjeningen også styre lyden på TV’et, hvilket er ekstra smart, da du kun behøver at bruge en enkelt fjernbetjening, når du først har tændt for fjernsynet. Apple TV’et har selvfølgelig det samme lækre software-design, som Apples andre produkter – det er derfor ekstremt nemt at navigere rundt i apps og finde det, du skal bruge. Med et Apple Tv kan du:

· Streame film og serier direkte på dit TV
· Hente apps i AppStore
· Spille spil
· Koble Apple Tv’et sammen med dine andre Apple-produkter

Apple TV på afbetaling 

Står du og mangler et Apple TV lige nu og her, men synes du ikke, at du har råd? Så tilbyder vi hos rentefri.dk heldigvis rentefri finansiering. Køber du dit Apple TV på afbetaling, kan du få råd til det med det samme. Vi har hos rentefri.dk nemlig sørget for, at du hverken skal betale noget i oprettelse, renter eller gebyrer. Der er altså al mulig god grund til at købe dit Apple TV på afbetaling her hos os. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular.