TV

Fladskærms TV

Er du vild med at se film og tv-serier, så er det nødvendigt med en god fladskærm, der giver dig de bedste betingelser for at se det nyeste afsnit af din yndlingsserie, eller for at hygge dig lørdag aften med en god film og din bedre halvdel ved din side. Der findes et hav af gode fladskærms-tv på markedet, og det kan være svært at vælge imellem de mange flotte modeller.

Hos rentefri.dk kan du blandt andet finde en fladskærm fra Sharp, som er en af de mest anerkendte producenter. Herfra får du ikke kun et super skarpt billede, men i høj grad også et rigtig flot tv, som du med stolthed kan hænge op hjemme i stuen, og som kun fylder minimalt ud fra væggen. Først og fremmest skal du selvfølgelig gøre op med dig selv, hvor stor fladskærmen på være.

Hvad har du plads til, og hvor langt væk/tæt på skal du sidde? Har du brug for nogle bestemte funktioner? Ser du meget film og serier, så vil du fx sætte pris på et Smart-TV, hvorfra du kan gå direkte på Netflix uden at skulle koble ledninger eller andet til.

Fladskærme på afbetaling

Hvis du er faldet for en fladskærm her på siden, men ikke føler økonomien tillader at købe den kontant lige pt, så er der ingen grund til panik. Vi tilbyder nemlig en nem og billig finansieringsløsning, hvor du kan få fingrene i den fladskærm, som du ellers ikke havde råd til. I 10, 20 eller 30 måneder kan du betale af, og det er helt rentefrit og gebyrfrit, hvilket vil sige, at du kun kommer til at betale for selve fladskærmen.