NYHED iPad Pro

iPad Pro

Apples iPad Pro er kraftigere end de fleste bærbare computere på markedet, og så er den super simpel at bruge. Modsat tidligere iPad-modeller, så findes iPad Pro i to størrelser; 10,5” og 12,9”. Det giver dig en endnu større skærm at arbejde på uden at du går på kompromis med bærbarheden. Med en vægt på 453 g og en tykkelse på kun 6.1 mm er iPad Pro 10,5” nem at have med på farten. Takket være det tynde design er iPad Pro 12,9” trods sin størrelse ligeså nem at have med i tasken – den vejer kun 680 g og er 6,9 mm tynd. Den store skærm gør den til den perfekte erstatning for en bærbar computer. Forskellen på de to iPad Pro på markedet er udelukkende størrelsen.

Derfor skal du vælge iPad Pro

iPad Pro er udstyret med verdens mest avancerede Retina-skærm, der giver dig en fantastisk levende brugeroplevelse. Du får blandt and den klassiske Multi-Touch-oplevelse kendt fra andre iPad-modeller, men med en helt ny standard. Med ny teknologi har Apple gjort reaktionstiden på iPad Pro endnu hurtigere end tidligere. Desuden er Retina-skærmen udstyret med Apples nyeste anti-refleksbelægning, som giver mindre genskin i skærmen. I kombination med højere lysstyrke giver det dig mulighed for at bruge din iPad Pro alle steder uanset, hvor du opholder dig – selv udendørs. 

Takket være den store skærm og iOS 11 er det med iPad Pro muligt at arbejde i flere programmer på samme tid uden. Med Apples ny Split View splittes skærmen op. Det gør det muligt for dig at skrive mails samtidig med, at du arbejder i for eksempel iMovie eller ser en film. 
Har du brug for en iPad, der kan bruges privat og professionelt, så er iPad Pro det perfekte valg. Den har utrolig lang batteritid og er designet til at spille perfekt sammen med andre Apple-enheder. Du kan eksempelvis påbegynde dit arbejde på én enhed og færdiggøre det på en anden. Er du startet på en mail på din iPad Pro, kan du afslutte den på din iPhone.  

Køb din iPad Pro på afbetaling

Hos rentefri.dk kan du købe lige præcis den iPad Pro på afbetaling, som du drømmer om. Du finder den blandt andet i 64 GB, 256 GB og hele 512 GB, og selvfølgelig også i farver som guld, rosenguld, sølv og space grå. Når du køber din iPad Pro på afbetaling hos os, er der ingen høje renter eller uforudsete gebyrer. Vi har 0 kr. i oprettelse og gebyrer samt 0 % i rente. For dig betyder det, at du udelukkende betaler for iPad’en, og at det aldrig vil blive dyrere end, hvis du købte den i en fysisk butik. Du kan ovenikøbet til hver en tid indfri dit lån uden yderligere omkostninger. Har du spørgsmål til vores rentefrie finansiering, er du velkommen til at kontakte Santander Consumer Bank på tlf. + 45 70 21 90 11 eller skrive en mail til os via vores kontaktformular.