Tablet

iPad

En iPad er uundværlig i det moderne hjem. Med en iPad er det hurtigt og nemt at komme på nettet, bruge sociale medier og tjekke mails uden, at du behøver at finde computeren frem og vente på, at den starter op. iPad’en giver dig mulighed for at være online på under et sekund. Brug den til at finde opskrifter til aftensmaden, eller tag den med i tasken, når du skal på café. Anvendelsesmulighederne er uendelige, og det er dette i kombination med det ualmindeligt lækre design, der gør iPad’en til noget særligt.

iPad-modeller og størrelser

Apple har i løbet af årene udgivet en del iPads, der for hver udgivelse er blevet forbedret og ofte fornyet med et nyt, lækkert og tyndere design.

Hos rentefri.dk finder du altid de nyeste iPad-modeller, så du altid kan være med på beatet. Vi har desuden alle størrelser på lager, så du kan finde den iPad, der passer til dig og dine behov. Har du eksempelvis brug for en iPad, der er nem at have med i tasken, kunne iPad mini med sin 7,9” skærm være en god mulighed.

Har du derimod planer om at bruge iPad’en i skole, på studiet eller blot til almindeligt brug derhjemme, men hverken vil have en for lille eller for stor skærm, så har den klassiske iPad en perfekt størrelse med sine 9,7”. Er dette for småt til dig, så har Apple heldigvis lavet en lille iPad Pro. Her får du en skærm på hele 10,5”. Den sidste størrelse tilhører den ”store” iPad Pro, som med sine hele 12,9” har samme størrelse som en lille bærbar computer. Denne størrelse er perfekt, hvis du leder efter en erstatning for din computer.

Lagerplads på iPad

Nu da iPads fås i flere modeller med forskellige skærmstørrelser, kommer de selvfølgelig også med forskellig lagerplads. Men hvor meget lagerplads har du egentlig brug for? Det afhænger af, hvad du skal bruge iPad’en til. Skal der eksempelvis ligge film på den, har du bruger for masser af lagerplads, da film fylder. Men skal du i stedet bruge den til at gå på nettet og tjekke mails, kan du sagtens nøjes med en med mindre lagerplads.

Det er en god idé at overveje dit behov, inden du køber en ny iPad, da pris og lagerplads hænger uløseligt sammen. Hos rentefri.dk kan du få iPads i henholdsvis 32 GB, 64 GB, 128 GB, 256 GB, 512 GB og hele 1 TB.

iPad på afbetaling

Har du fundet den iPad, der passer til dig, men er den lidt dyrere, end du lige havde regnet med? Hos rentefri.dk kan alle vores iPads heldigvis købes på afbetaling. Men som noget helt særligt får du hos rentefri.dk rentefri finansiering, og hvad betyder det så helt præcist for dig? Rentefri finansiering betyder, at du intet skal betale i oprettelse – det er altså gratis at oprette finansieringen på din nye iPad. Derudover er vores rentefri finansiering selvfølgelig rentefri, men også gebyrfri. Har du spørgsmål til vores finansiering, skal du kontakte Santander Consumer Bank på tlf. + 45 70 21 90 11 samt læse handels- og betalingsbetingelserne her. Ligger du inde med andre spørgsmål vedrørende iPad på afbetaling, er du også velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular.