Smart watch

Apple Watch

Mangler du et ur, der kan meget mere end blot at vise, hvad klokken er? Og skal det fungere som sportsur, men samtidig være pænt nok til at du kan bruge det i byen og til hverdag. Så er et Apple Watch svaret på din bønner. Apple Watch er nemlig et af markedets allerbedste Smart Watches. Det betyder, at det kan en hel del mere end blot at vise klokken. Med et Apple Watch kan du personliggøre dit digitale ur. Skift urets format fra analogt til digitalt, som det passer dig, og få fornemmelsen af et helt nyt ur hver gang. Apple Watches har mange af de velkendte features fra Apples populære iPhones, hvilket betyder, at du selvfølgelig kan skifte baggrunden på dit ur til fotos, du selv har taget. Det kræver, at du kobler dit Apple Watch til din iPhone. Har du gjort det, kan du virkelig komme til at udnytte alle de fantastiske features, Apple Watches tilbyder dig.

Derfor skal du købe et Apple Watch

Et Apple Watch er super smart til dig, der bare elsker gadgets eller går meget op i sport. Et Apple Watch fylder mere end et almindeligt ur på dit håndled, hvilket gør, at du altid har sms’er, kalender og andre vigtige dokumenter lige ved hånden.

Udover mange smarte og velkendte features fra iPhone, så er Apple Watches i Series 5 og Nike+ faktisk vandafvisende helt ned til 50 meter. Det betyder, at du sagtens kan beholde uret på, når du skal svømme eller bade ved stranden. Urene kan dog ikke holde til dykning eller vandsport ved høje hastigheder såsom en tur på en vandscooter.

En anden sportsfeature, som Apple har introduceret til deres Apple Watches i i Series 5 og Nike+, er muligheden for at få oplyst, hvornår du eksempelvis har gået de anbefalede 10.000 skridt om dagen. Desuden kan urene også ”advare dig”, når du har siddet for længe og bør røre dig. Denne funktion er især smart til dig, der har et kontorjob og bruger meget af dagen siddende foran en computer. Skal dit Apple Watch hovedsageligt bruges som sportsur, kan du få Apple Watch Nike Plus, der har ekstra tracking-features til formålet og er udarbejdet i samarbejde med Nike.

Er du blevet forelsket i de mange fede features, som Apple Watches har at byde på, så kan du hos rentefri.dk heldigvis købe dit Apple Watch på afbetaling.

Du får masser af fordele, når du køber hos os:

• Vi har rentefri finansiering med 0 kr. i oprettelse og ingen renter og gebyrer.
• Vi har et stort udvalg af Apple Watches på afbetaling, så du kan få lige præcis det ur, du har forelsket dig i.
• Du betaler kun et lille beløb i måneden.
• Vi forhandler de nyeste Apple Watches og har altid masser af smarte urremme dertil.

Har du spørgsmål vedrørende Apple Watch på afbetaling eller spørgsmål til selve produktet, så er du mere end velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular.