You are here

Naviger

Betingelser

Handelsbetingelser for rentefri.dk
- gældende pr. 25. maj. 2018.

1. Indledning

Rentefri.dk ejes og drives af:
PowerShop A/S
Sydvestvej 21, 3. sal
2600 Glostrup
CVR. nr. DK13397597
Etableringsår 2016
rentefri@rentefri.dk

Nedenstående handelsbetingelser er gældende ved bestilling eller køb af varer på rentefri.dk.

2. Bestilling af varer på rentefri.dk

Rentefri.dk tager forbehold for manglende leverancer, udsolgte varer, stave- og trykfejl samt evt. pris- og afgiftsændringer frem til, at ordrebekræftelse er afgivet. For at handle hos rentefri.dk skal du være fyldt 18 år og i besiddelse af et gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du stadig købe varer kontant, forudsat du har indhentet din værges accept og/eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet. Du vil, efter gennemførelse af en bestilling, automatisk modtage en ordrebekræftelse via e-mail, der også indeholder information omkring din retur- og reklamationsret.

Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid velkommen til at henvende dig til vores kundeservice via: rentefri@rentefri.dk. Når du handler på rentefri.dk, indgås aftaler på dansk.

3. Betaling

Alle priser på rentefri.dk er dagspriser, angivet i danske kroner og inkl. moms samt alle danske afgifter, told mv. Der modtages følgende betalingskort:

· VISA/Dankort
· VISA/VISA Electron
· Mastercard/Maestro
 

Kortgebyr pålægges følgende korttyper: Firmakort og kort udstedt udenfor EU. Eventuelle kortgebyrer vil blive oplyst inden godkendelse af betaling på rentefri.dk. Kortoplysningerne transmitteres krypteret mellem vores indløsningspartner AltaPay og dig. AltaPay tilbyder også at betalingen kan ske via MobilePay. Varebeløbet trækkes først, når varerne sendes fra Rentefri.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
 

Rentefri.dk tilbyder også delbetalingsaftaler i samarbejde med vores finansieringspartner Santander Consumer Bank. Santander Consumer Bank tilbyder Rentefri.dk følgende løbetider på valg af vores rente – og gebyrfrie delbetaling:

Løbetid

Min. købsbeløb

10 mdr.

kr. 2.000

20 mdr. 

kr. 5.000

30 mdr.

kr. 8.000

Eksempel: samlet kreditbeløb kr. 10.000, ydelse pr. måned kr. 1.000 i 10 måneder. Samlede kreditomkostninger kr. 0. Samlet tilbagebetalingsbeløb kr. 10.000. Debitorrente 0,00% (Fast) ÅOP 0%. Dette forudsætter betaling via Betalingsservice. Der pålægges ikke gebyr for tilmelding til Betalingsservice.

Såfremt betalingen ikke er indgået rettidigt til forfaldsdagen, har rentefri.dk ret til, uden påkrav eller retslig opfordring, at beregne sig renter af det forfaldne beløb. Renten udgør pr. dags dato 1,5 % og tilskrives pr. påbegyndt måned. De tilskrevne renter forfalder til betaling på tilskrivningstidspunktet. Rentefri.dk har endvidere ret til at ophæve alle trufne aftaler og til at indstille yderligere leveringer, hvilket dog ikke fritager køber for at betale det forfaldne beløb. Rentefri.dk forbeholder sig af rettens vej at inddrive det forfaldne beløb med tillæg af omkostninger. Køber er uberettiget til at tilbageholde nogen del af købesummen som sikkerhed for opfyldelse af eventuelle krav.

Ved ordrer med delbetaling, optages lånet med det samme, såfremt at ordren er godkendt af Rentefri.dk og Santander Consumer Bank.

4. Levering

På rentefri.dk har du mulighed for at vælge levering til GLS pakkeshop. Levering sker kun indenfor Danmarks grænser - og gælder ikke levering til Færøerne eller Grønland. Ved bestilling af en lagervare, leveres din ordre 1-5 hverdage efter, at Rentefri.dk har modtaget din bestilling. Dette gør sig gældende, medmindre andet er nævnt på produktsiden. Kan din bestilling ikke leveres indenfor 5 hverdage, vil du blive kontaktet af vores kundeservice. Vi forbeholder os retten til at sende din ordre samlet, medmindre andet er aftalt. Ved større varer, der ikke kan sendes med GLS, kan det forekomme, at Rentefri.dk benytter sig af andre pakkedistributører. Dette vil altid fremgå eller kommunikeres videre til modtager inden forsendelse.

 

I det øjeblik at din bestilling er afsendt, vil du modtage en besked med pakkens oplysninger, samt et Track & Trace nummer, sådan at du kan følge pakken hele vejen til afhentningsstedet. Du vil ligeledes modtage en SMS, når din pakke ligger klar til afhentning. Pakken udleveres mod fremvisning af gyldig legitimation.

Ved GLS forsendelser skal du være opmærksom på, at pakken vil blive opbevaret efter GLS-regler, hvilket vil sige i ca. 10 dage, hvorefter pakken returneres til os som ikke-leveret. Husk at du via det tilsendte Track & Trace nummer kan følge forsendelsens forløb.

Rentefri.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos den benyttede pakkedistributør eller for forhold, der er udenfor Rentefri.dks indflydelse, herunder vejrforhold, mangelfuld levering fra tredjemand m.m. - medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler. Såfremt at leveringen ikke er mulig på grund af overstående force majeure, kan Rentefri.dk uden varsel udsætte leveringen på ubestemt tid eller annullere ordren, uden at der kan gøres erstatningskrav gældende mod Rentefri.dk.

Såfremt de modtagne varer ikke svarer til de i ordren eller på følgesedlen anførte, eller i tilfælde af skader og mangler, der er synlige, skal køber straks give Rentefri.dk meddelelse derom. Afgiver køber ikke en sådan meddelelse, uagtet køber har opdaget eller burde have opdaget manglen, kan køber ikke senere gøre den gældende. Rentefri.dk kan vælge at afhjælpe eventuelle mangler, hvoraf følger, at køber skal være pligtig til at afvente afhjælpning, for så vidt dette kan ske inden for en rimelig frist og uden væsentlig ulempe for køberen. For så vidt Rentefri.dk vælger at foretage afhjælpning som ovenfor anført, er køber ikke berettiget til at ophæve handelen, fordre forholdsmæssigt afslag eller skadeserstatning.