Om rentefri.dk

Om rentefri.dk

Vi er en dansk drevet webshop med kvalitetsprodukter til dig, der gerne vil have råd til mere, og som er træt af at betale skjulte renter og gebyrer. Rentefri.dk tilbyder nemlig delbetaling, der er 100% rente-, gebyr- og oprettelsesfrit, når du køber dit nye produkt over enten 10, 20 eller 30 måneder hos os. Læs mere om hvordan du deler din betaling op.

Vores samarbejde med Santander, giver dig tryghed
Rentefri.dk samarbejder med Santander Consumer Bank, der ikke bare er Danmarks største bank for forbrugslån, men også en del af den største bank i eurozonen (Banco Santander). Det betyder, at rentefri.dk kan tilbyde dig finansieringsaftaler, der er 100% rente-, gebyr- & oprettelsesfrit. Du betaler altså en fast månedlig ydelse for dit produkt over 10, 20 eller 30 måneder uden at skulle betale nogle skjulte renter eller gebyrer.

Humac Danmark
Rentefri.dk er søsterbutik til Humac, der er Nordens største Apple Premium Reseller. Oplever du besvær eller har du spørgsmål til dit Apple-produkt, er du derfor velkommen til at benytte dig af Humacs butikker til f.eks. servicesager og reklamation. Du skal blot huske at medbringe din købskvittering fra os.

Rentefri.dk drives af 
Powershop A/S
Sydvestvej 21 
2600 Glostrup
CVR: DK13397597
Kontakt: rentefri@rentefri.dk

Navigation