iPhone 11

iPhone 11

Har du brug for en ny telefon, så er iPhone 11 det oplagte valg. For og bagside består af ekstremt holdbart glas, så du ikke behøver frygte, at den går i stykker. Bagsiden i glas gør det muligt at oplade iPhone X trådløst – faktisk lader den hurtigere end sine forgængere. Alt er blevet bedre, hurtigere og endnu større med iPhone 11. Selv skærmen er blevet større og måler hele 5,8”. Det skyldes, at den klassiske home-knap er blevet afløst af avanceret Face ID, som lader dig låse op for telefonen ved at scanne dit ansigt. Uden home-knappen er det blevet muligt at få iPhone 11’s skærm til at gå helt ud til rammens kant. Derudover er iPhone 11 udstyret med den stærkeste og mest intelligente chip på markedet. Med A13 Bionic-chippen får du en telefon med super hurtig ydeevne, der gør det til en ren fornøjelse at bruge iPhone 11. Du får desuden også ekstremt hurtig download hastighed takket være 4G LTE advanced.

Derfor skal du købe iPhone 11

Elsker du at tage billeder med din iPhone, så vil du elske iPhone 11’s banebrydende dobbeltkamerasystem, som giver dig mulighed for at tage billeder med ekstra dybde og detaljerigdom. Du vil blandt andet opleve, at billeder taget i skygge eller skarpt lys bliver ekstra skarpe samt at støj reduceres på portrætbilleder. iPhone 11’s 12 MP-kamera giver dig fantastiske billeder, der får dine fotos til at se professionelle ud. 
Med en iPhone X får du en iPhone i et fantastisk lækkert design, som er lynhurtig, tager fantastiske billeder og har en skærm, der blæser dig bagover med sin farvegengivelse. Hos rentefri.dk har vi iPhone 11 i flere farver og lagerstørrelser. Vælg mellem guld, sølv og space grå, så du kan få en iPhone i en farve, der passer til dig. Når det kommer til lagerplads, kan du vælge mellem 64 GB, 256 GB og 512 GB. Med muligheden for at få hele 512 GB lagerplads er iPhone 11 den iPhone med allermest lagerplads nogensinde.

Køb iPhone 11 på afbetaling 

Har du forelsket dig i Apples fantastiske iPhone, men synes du, at den er for dyr lige nu og her. Så kan du hos rentefri.dk heldigvis købe den superhurtige iPhone 11 på afbetaling. Betal over 10, 20 eller 30 måneder, og få råd med det samme. Hos rentefri.dk er vores finansiering helt rentefri. Det betyder, at hele dit lån er med 0 % i rente. Derudover har vi også 0 kr. i oprettelse og 0 kr. i gebyrer. Når du køber en iPhone 11 på afbetaling hos rentefri.dk, betaler du udelukkende for telefonen. Vil du vide mere om afbetaling hos os, kan du læse alle vores handelsbetingelser, og du er også meget velkommen til at sende os en mail via vores kontaktformular