Mobil

Mobiler

Hos rentefri.dk finder du et stort udvalg af mobiler. Står du derfor og mangler en smartphone med alle de nyeste teknologier, så find det du søger lige her på siden. Vores udvalg af mobiler består af både iPhones og Samsung-mobiler i forskellige farver, modeller og udgaver. I dag er det nærmest umuligt at leve uden en mobiltelefon, og især smartphones har i flere tilfælde overtaget mange funktioner fra computeren. Unge mennesker er i dag nærmest født med en smartphone i hånden, men uanset hvilken aldersgruppe du tilhører, så kan du få masser af glæde og gavn af vores mobiler her fra siden.

Du køber dem helt uden abonnement og kan derfor blot sætte dit nuværende SIM-kort direkte i din nye mobiltelefon. Uanset om du vælger en mobil med iOS- eller Android-styresystem, så kan du se frem til en mobiltelefon, der er utrolig brugervenlig og nem at betjene.

Mobiler på afbetaling

Er du på jagt efter din nye mobiltelefon, så kan du med fordel købe den hos os. Vi tilbyder nemlig mobiler på afbetaling til dig, der synes det er lidt for stort et beløb at lægge kontant.

Det er helt rente- og gebyrfrit, og du kommer derfor kun til at betale for selve mobilens beløb, uanset om du vælger at afbetale over 10 måneder. Køber du en ny smartphone herfra, så glem ikke at få et beskyttende cover med.

Smartphones kan være skrøbelige, og du skal ikke tabe den meget mere end én gang uden et cover før, at der er blevet slået revner i den. Vi har covers i forskellige farver, så du kan finde det, der bedst matcher dig og din nye mobiltelefon. Køb hos os i dag og modtag dine varer i løbet af 1-3 hverdage.