MacBook Pro

MacBook Pro

Køb din MacBook Pro på afbetaling

Skal din næste computer være bærbar, og må den ikke gå ned på ydeevne? Så er Apples fantastiske MacBook Pro det perfekte valg til dig. Den går på ingen måde på kompromis med ydeevnen på grund af bærbarheden tværtimod. MacBook Pro har nemlig nået et helt nyt niveau for ydeevne og bærbarhed. Dette er takket være højtudviklede processorer og hukommelse, der i perfekt kombination med ultrahurtig lagring og avanceret grafik.

Med en MacBook Pro får du den perfekte computer til arbejde og fritid. 
Det enkle design og den kompakte størrelse gør, at den er perfekt at have med på farten, hvor den sagtens kan klare kævende programmer. Du får en fantastisk brugeroplevelse med styresystemet macOS, som gør det til en fornøjelse at arbejde på computeren. Skærmen er en Retina-skærm, der giver dig ultra-smukke og levende billeder med ekstremt klare farver.

Hos rentefri.dk har vi et stort udvalg af MacBook Pro. Vælg mellem farverne sølv og space grå, og beslut dig for, hvor meget lagerplads du har brug for. Vi forhandler nemlig MacBook Pro i 128 GB, 256 Gb og 512 GB lagerplads. Du kan desuden vælge mellem 8 GB RAM eller 16 GB RAM. Men hvor meget RAM har du brug for, og hvad er det egentlig? 

Hvor meget RAM har du brug for?

RAM er betegnelsen for computerens arbejdshukommelse. Det er det sted i computeren, hvor computerprogrammer, styresystemskomponenter og anden data, der jævnligt bliver brugt, er opbevaret, så du hurtigt kan få adgang til det. Når det kommer til at vælge, hvor meget RAM du har brug for, bør du overveje dit behov inden køb. For de fleste er 8 GB mere end rigeligt og fuldt ud optimalt til hverdagsbrug og mindre krævende opgaver.

Skal du derimod bruge din MacBook Pro til hårde komprimeringsopgaver, bør du vælge 16 GB. Køber du en MacBook Pro med 8 GB får du masser af ydeevne for pengene. Køber du en med 16 GB, kan du være sikker på, at den kan klare alle opgaver.

Har du brug for en mere bærbar Mac? Så se vores udvalg af MacBook Air.


Er det lige præcis en MacBook Pro, der passer til dit behov, men er den lidt for dyr? Hos rentefri.dk kan du heldigvis købe din nye MacBook Pro på afbetaling. Det særlige ved at købe på afbetaling hos os er, at du får gratis oprettelse og ikke skal betale så meget som en krone i gebyrer. Vi har nemlig 0 % i rente og 0 kr. i gebyr og oprettelse. Det betyder, at du kun betaler for computeren og intet andet.

Vil du vide mere om køb af din MacBook Pro på afbetaling, kan du læse vores handelsbetingelser 
her. Har du spørgsmål til lån og finansiering, kan du kontakte Santander Consumer Bank på tlf. +45 70 21 90 11. Ligger du inde med andre spørgsmål, er du selvfølgelig også mere end velkommen til at skrive til os via vores kontaktformular.