MacBook Air

MacBook Air 

Derfor skal du købe en MacBook Air

Leder du efter en computer, der er god til skolebrug og på studiet. Én som kan holde strøm i mange timer uden at skulle sættes til opladning, og én som har den perfekte størrelse, så du kan have flere dokumenter åbne på samme tid – endda ved siden af hinanden? Så er Apples fantastiske MacBook Air helt sikkert det perfekte match for dig. Med en størrelse på 13” er den hverken for stor eller for lille. Den passer perfekt i skoletasken med sit tynde design og vejer ingen ting. Med en vægt på kun 1,35 kg mærker du slet ikke, at du har den med i tasken. Men hvad er det, der gør MacBook Air så ualmindeligt velegnet til studielivet – og fritidslivet for den sags skyld? Unikt for MacBook Air er den lange batterilevetid. Den kan nemlig holde strøm i helt op til 12 timer på en enkelt opladning. Dette er guld værd, når den skal med på farten. Desuden har den hele 30 dages standby-tid. Det betyder, at du på en hel måned hver dag kan fortsætte arbejdet, hvor du slap, uden at du behøver at slukke den. 

Køb din MacBook Air på afbetaling

Med en MacBook Air får du meget mere end lang batteritid. Du får også en computer, der er lynhurtig takket være femtegenerations Intel Core i5- og i7-processorer og smart SSD-lagring. Den ultimative bruger oplevelse får du med MacOS – styresystemet, der gør det hele muligt. MacOS fungerer blandt andet perfekt sammen med iCloud, og du kan forbinde dine andre Apple enheder til din MacBook Air takket være det smarte styresystem. Det er nemt og enkelt at bruge. Design og grafik er i højsædet, og du kan navigere rundt ved hjælp af enkle og intuitive bevægelser. MacBook Air giver dig en computer, hvis indre og ydre design går hånd i hånd, og hvor ydeevnen er i top.
Har du brug for endnu mere ydeevne, så se vores udvalg af MacBook Pro.

Passer MacBook Air perfekt til dine behov, men er den en smule for dyr? Så er der heldigvis råd for det. Hos rentefri.dk kan du nemlig købe din nye MacBook Air på afbetaling. Men hvad vil det helt præcist sige, og er der ikke altid skjulte gebyrer, som du bør være opmærksom på? Hos rentefri.dk har vi sparet dig for al bøvlet, når du planlægger at købe på afbetaling. Vi har nemlig rentefri finansiering, hvilket betyder at renten altid er 0 %. Hos os er oprettelsen ovenikøbet gratis og du betaler 0 kr. i gebyrer, når du finansierer dit køb hos os. For dig betyder det, at du kan få den MacBook Air, som du står og mangler, uden at blive ruineret af høje renter. Når du køber hos os, betaler du kun for computeren. Vil vide mere kan du læse vores handelsbetingelser her. Har du derimod spørgsmål til lån og finansiering, er du velkommen til at kontakte Santander Consumer Bank på tlf. +45 70 21 90 11. Ligger du inde med yderligere spørgsmål til køb af en MacBook Air på afbetaling, kan du kontakte os via vores kontaktformular.