iMac

Apple stationær

Apples stationære computere, også kendt som iMac’s, fås i flere forskellige modeller og i to skærmstørrelser, som vi selvfølgelig forhandler hos rentefri.dk.

Du kan få Apples stationære Mac i 21,5” og 27”, begge med en lækker Retina-skærm. Ejer du allerede andre Apple produkter såsom iPhone, iPad eller Apple Watches, er en iMac det oplagte valg, når du skal vælge ny computer. Den kan selvfølgelig kobles op til dine andre Apple-produkter, så du kan svare på beskeder fra computeren og altid holde dit fotobibliotek opdateret. Med en Apple stationær får du en slank og elegant Mac, hvor designet er i absolut topklasse.

Desuden er iMac’en ekstremt brugervenlig, da den blandt andet benytter sig af smarte Multi-Touch teknologier, der giver et lækkert flow i programmerne. Hos rentefri.dk forhandler vi iMac, iMac Pro og Mac Pro. 

Apple stationær på afbetaling

Står du og mangler en ny Mac, og har du forelsket dig i en af Apples lækre iMac’s? Så kan du heldigvis købe den på afbetaling hos rentefri.dk. Når du køber en Apple stationær på afbetaling, slipper du for at betale hele beløbet med det samme. I stedet har vi hos rentefri.dk sørget for, at du hver måned blot betaler et lille beløb af, så du næsten ikke mærker det i dagligdagen.

Hos rentefri.dk har vi nemlig sørget for, at du kan lave en rentefri finansiering. Det betyder, at du hverken skal betale oprettelse, renter eller gebyrer. Du kan desuden indfri lånet uden yderligere omkostninger, når du har lyst.

Du bør købe din Apple stationær på afbetaling hos rentefri.dk fordi:

· Det er nemt.
· Du får en lækker iMac uden at skulle vende pengepungen på vrangen.
· Du har den samme reklamations- og fortrydelsesret som i en almindelig webshop.

Vil du vide mere om at købe på afbetaling hos rentefri.dk, kan du kontakte os via vores kontaktformular.