Mac

Computer på afbetaling

Er du på udkig efter en Mac computer på afbetaling?

Hos rentefri.dk finder du et af markedets største udvalg af computere fra Apple i flotte og tidløse designs. Uanset om du har brug for en stor rummelig computer eller mere står og mangler en, du nemt kan have med på farten, så finder du din computer her.

Når du skal vælge en computer, er det vigtigt at finde ud af, hvad din computer egentlig skal bruges til. Selvom der er en lang række fordele ved både en bærbar og en stationær, så er det ikke uvæsentligt at vælge den rigtige type computer, så du får mest glæde af den. Hvis du eksempelvis vælger en stationær computer, får du rigtig meget computer for pengene.

En stationær har nemlig blandt andet en kraftigere hardware, så du altid får den maksimale ydeevne af computerens programmer. Derudover er en stationær computer særlig praktisk for dig, der har dit eget hjemmekontor. Med en stationær computer på dit hjemmekontor er du sikker på at få et effektivt udbytte af dit arbejde. Kræver du noget ekstra af din computer, har vi også vores Premium Edition.

Har du derimod behov for at kunne have din computer med på farten, er en bærbar computer det foretrukne valg for dig. Med en bærbar computer får du mere frihed, og en bærbar kan sagtens holde til alverdens opgaver. Al computerens power er samlet i et utrolig tyndt og let design, så du uden problem kan tage din computer med videre.  Hvad end du skal bruge din bærbar som arbejdscomputer, spillecomputer, skolecomputer eller noget helt fjerde, så finder du med sikkerhed den rette model hos os.

Vi har skærmstørrelser til ethvert behov. Du kan blandt andet få den klassiske 13”, som er den ideelle størrelse, hvis computeren skal fragtes meget frem og tilbage. Der findes selvfølgelig også bærbare skærme i 12” og 15” til dig, der har brug for lidt mere eller mindre. Flere af de stationære skærme fås helt op til 27” – her får du altså rigtig meget skærm for pengene.

Når du har fundet ud af, om det er en bærbar eller en stationær, der matcher dine ønsker, kan du finde din favorit i vores spændende sortiment. Uanset hvilken computer du har forelsket dig i, har du mulighed for at vælge mellem to betalingsmetoder. Hos os kan du nemlig betale kontant eller på afbetaling. Og som vores navn antyder, er der 0 % i rente, oprettelse og gebyr, når du vælger den finansiering af din computer. Det betyder altså, at du betaler et fast månedligt beløb, og at du til gengæld får en lynhurtig computer, du kan få glæde af allerede i dag!