Droner

Drone på afbetaling

Nyt fænomen i Danmark

Hos rentefri.dk kan du finde et stort udvalg af droner til privat brug. Brugen af droner er et relativt nyt fænomen i Danmark, men de bliver efterhånden flittigt brugt i mange forskellige professionelle sammenhænge. Helt konkret er en drone en slags fjernstyret mini-helikopter, der kan flyve i en højde på helt op til 200 meter. Mange bruger en drone som et form for legetøj. Her kan påmonteres et kamera, så man kan filme og tage flotte billeder fra oven. Vi har flere forskellige typer droner her på siden, der kan bidrage til mange timers sjov, men husk, at der eksisterer en række regler for, hvordan du må bruge din drone.

Tilladelse

Reglerne gælder for henholdsvis droner over og under 250 g. Over 250 g kræver det en særlig tilladelse fra Trafikstyrelsen, men uanset hvad, så er det vigtigt, at du sætter dig ind i de gældende regler. Har du udviklet en fascination for droner, så find dit nye legetøj her hos os. Vi har droner fra forskellige producenter i forskellige størrelser og prisklasser. Mange af dronerne er udstyret med kameraer, og nogle af dem gør det muligt for dig at live streame direkte til din mobiltelefon. Inden du køber en drone her fra siden, så overvej først, hvad dine behov er for rækkevidde, flyvetid og opladningstid.

Hvilken drone passer til dig?

Det kan der nemlig være stor forskel på. Uanset hvilken drone, du bestiller hjem, så kan du vælge at købe den på afbetaling. Det er helt rente- og gebyrfrit, og du kommer kun til at betale for varens pris. Synes du altså, at en drone er lige dyr nok at betale kontant, så benyt dig af vores finansieringsløsning. Vi sender den til dig i løbet af kun 1-3 hverdage, så klik den hjem i dag.