Fortrydelse

Fortrydelse

Læs her om fortrydelse

Ønsker du at fortryde dit køb og finansieringsaftale, skal dette meddeles skriftligt indenfor 14 dage fra det tidspunkt, hvor du har modtaget varen - og varerne skal tilbageleveres til Rentefri.dk senest 14 dage efter, at meddelelse om fortrydelse er afgivet. Fortrydelsesretten kan således ikke udnyttes, ved blot at afvise modtagelsen af varen. Du kan ikke få kontanter udbetalt ved fortrydelse af din finansieringsaftale. Vil du gerne beholde dine varer, og ønsker du blot at annullere din finansiering eller at betale lånet ud, skal du kontakte Santander Consumer Banks kundeservice på tlf.: +45 70 21 90 11.
Læs mere på: www.santanderconsumer.dk.
Du kan læse mere om fortrydelsesret og tilbagelevering her.

Vi gør opmærksom på, at alle produkter skal returneres uden ibrugtagning, da dette udgør en væsentlig forringelse af produktets værdi. Dette skyldes, at en vare der er taget i brug, ikke kan gensælges som ny, og dermed ikke længere er i væsentligt samme stand som ved leveringen.

Det er ligeledes et krav, at alle varer købt på rentefri.dk returneres intakt og i den originale emballage, som produktet blev leveret i. Manglende eller beskadiget original emballage, resulterer i, at din fortrydelsesret bortfalder.
Skulle du have spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os her på siden.

Fortrudte varer købt på rentefri.dk skal sendes til følgende adresse, medmindre andet er aftalt:

Rentefri.dk
Sydvestvej 21, 3. sal
2600 Glostrup
Mrk.: FORTRYDELSE

 

 

Årsag til returnering
Navn
Adresse
Navigation