You are here

Naviger

Forsikring


· Dækker hele verden
· Forsikring m. løbetid på 36 mdr. dækker alle tekniske nedbrud i år 3*
· Lynhurtig skadesbehandling
· Frit forbrug af dansk online supportcenter til Mac og iPad
· Driftssupport via Kundecenter

Uheldsforsikring (Allrisk)*
· Dækker tekniske nedbrud forårsaget af uheld
· Dækker hændelige uheld, herunder tab og væskeskader
*Øvrige tekniske nedbrud er dækket gennem gældende 2 års reklamationsret 
*Ikke alle forsikringer er inkl. uheldsforsikring (Allrisk) 

Forsikringstype
Care+

Care+ forsikring
Care+ forsikring er skræddersyet til Apple-produkterne, Mac, iPhone og iPad og hviler på en kombination af en udvidet garanti- og uheldsforsikring samt et service- og support set-up, som sikrer, at du som kunde får maksimal udnyttelse og værdi ud af dit Apple-produkt. 

Er uheldet ude, er du 100% forsikret med Care+ forsikring. Både mod tekniske fejl, tab, væskeskader og slag. Care+ forsikring sørger samtidig for lynhurtig skadesbehandling, reparation eller erstatning af dit produkt.

Har du driftsproblemer eller driftsmæssige spørgsmål til sit produkt, så giver Care+ forsikringsaftalen adgang til telefonsupport, hvor specialister er klar til at hjælpe og vejlede dig. Denne service er uden ekstra omkostninger og sikrer, at unødvendige driftsstop undgås. Care+ forsikring fås med flere løbetider og matcher perfekt de udvalgte produkters egenskaber, så værdien af investeringen i din Mac, iPhone eller iPad sikres og bevares. 

Kontakt Securator telefonsupport: 70 22 07 30 alle hverdage fra 09.00 til 19.00 og lørdag fra 10.00 til 15.00.
Forsikringen tegnes i Tryg Forsikring A/S, Klausdalsbrovej 601, DK-2750 Ballerup, som er omfattet af Garantifonden for skadesforsikringsselskaber (www.skadesgarantifonden.dk).