You are here

Naviger

Ofte stillede spørgsmål

 

· Er det virkelig korrekt, at der INGEN renter, gebyrer og oprettelse er? 

Det er helt korrekt. Vi ønsker at vores kunder skal få "Råd til mere" og derfor fastholder vi, at alle vores varer koster den pris du ser. Der er INGEN skjulte gebyrer eller renter. 

· Mit lån er ikke godkendt - hvad kan jeg gøre? 

Da vi ikke udbyder lånene, skal alle spørgsmål vedr. lånet henvendes til Santander Consumer Bank på 70 21 90 11.

· Hvor er min ordrebekræftelse? 

Modtager du ikke en ordrebekræftelse, kan du starte med at kigge i dit spamfilter i din mail indbakke. Hvis den ikke er landet der, kan du kontakte kundeservice, som kan finde din ordre frem med din mail. 

· Hvornår bliver min ordre leveret?

Forventet leveringstid er 1-3 hverdage, dog kan ordre med enkelte varer have længere leveringstid, men det vil altid stå oplyst på varesiden. Dette er typisk 3-5 hverdage. Årsagen til +8 hverdage, er vi ikke kan kontrollere vores leverandørs forsendelsestid og vi ikke ønsker at skabe en forventning vi ikke kan opfylde. Din ordre sendes som udgangspunkt altid samlet, da vi ikke efterleverer varer. Du kan altid se den forventede leveringstid på din kvittering for bestilling, som du modtager på din angivnet e-mail adresse. 

Er din ordre afsendt? Track den nemt selv hos GLS her (åbn i ny fane)

· Leverer I til udlandet?

rentefri.dk leverer kun til adresser i Danmark. Vi leverer desværre ikke til Grønland og Færøerne. 

· Er det muligt at give besked til fragt transportøren? 

Det er ikke muligt for os at skrive beskeder til chaufføren, der leverer din pakke, og dermed ikke muligt at afvige fra transportørens normale leveringsprocedurer. Du har selv mulighed for at kontakte GLS for at lave en personlig aftale.

· Er det muligt at hente vare hos os? 

Nej. Det er ikke muligt selv at hente sine vare. 

· Hvad gør jeg, hvis min vare er beskadet 

Du sender en mail rentefri@rentefri.dk og fortæller om fejlen. Vi vil gerne have billeder af skaden eller det, som du oplever som en fejl.